Werkwijze

Wij screenen de kandidaten vanaf  het eerste  moment van contact. We brengen alle kwaliteiten en wensen in kaart en zoeken dan de beste match voor beide partijen. Bij een goede match krijgt de opdrachtgever de mogelijkheid om met de kandidaat persoonlijk contact te maken, dit kan via Skype, Facetime of telefoon en e-mail. Via dit medium kunt u middels meerdere gesprekken ook zelf de onderhandeling doen over arbeidsloon en ardeidsvoorwaarden.

Bij goedkeuring verzamelen wij in samenspraak met beide partijen alle benodigde papieren voor het verkrijgen van een werkvergunning en de ziektekostenverzekering. We helpen de kandidaat bij het vinden van vervoersmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld OV-chipkaart of fiets. We ontvangen de kandidaat in Nederland en organiseren met de werkgever de kennismaking. De kandidaat gaat bij u in loondienst conform de markt en Horecacao.

Huisvesting wordt geregeld door uzelf. Mocht u hier tips voor kunnen gebruiken dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, ook kunnen wij huisvesting in overleg bemiddelen tegen een vooraf afgesproken vast tarief. Deze bemiddeling vindt plaats op een no-cure no-pay basis.

De huurkosten van de woonruimte zijn voor de kandidaat zelf, daar de kandidaat een arbeidscontract krijgt conform de Nederlands CAO. Wel dient natuurlijk rekening gehouden te worden met de verhouding van de huur ten opzichte van de hoogte van het maandsalaris.

 

 

“Horeca Zonder Grenzen” is lid van Horeca Nederland