Over de oprichter

Ik ben opgegroeid in de horeca en jarenlang werkzaam geweest in verschillende seizoensbedrijven aan het strand. Na de Hotelvakschool heb ik het geluk en de ervaringen in het buitenland opgezocht. Van Parijs richting de Alpen en door naar de Antillen, waar ik menig bar, restaurant en keuken heb gerund. In 2007 startte ik mijn cateringbedrijf voor de filmindustrie waar ik met een foodtruck achter de crew en cast aan ging en op locatie kookte. Weer jaren verder kreeg ik een baan als horecadocent bij het TIO college en daarna op verschillende ROC’s. Jarenlang heb ik allerlei horeca lessen verzorgd en leerlingen begeleid.

Nu is er een nieuw tijdperk aangebroken waarbij ik weer terug in de branche iets wil betekenen. Vanuit het bedrijfsleven is er een vraag naar vakkundig en gemotiveerd personeel, dat in Nederland nauwelijks meer te vinden is. Zodoende wijken wij uit naar het buitenland waar er veel ervaring ligt en waar wij onze netwerken aanspreken, op zoek naar waardevolle nieuwe werknemers.

Wilma

Krantenartikel Noord Hollands Dagblad

noord-hollands-dagblad-artikel